Henk de Wilde 40 jaar in dienst

Henk de Wilde 40 jaar in dienst

Op 1 november 2017 heeft Henk de Wilde zijn veertigjarig dienstverband bij ons gevierd. Een prestatie die men tegenwoordig niet veel meer tegenkomt. Henk is dinsdag 1 november door alle collega’s opgehaald tijdens het werk en is daarna in colonne teruggereden naar de zaak. In het bijzijn van familie en collega’s hebben we stil gestaan bij dit heugelijke feit. Met koffie, koeken en natuurlijk een hapje en drankje hebben we veertig jaar de revue laten passeren. Henk is beloont met oorkondes en passende cadeau’s.

“Eshuis Hoveniers bestaat in 2019 100 jaar en heeft een rijke geschiedenis waar Henk de Wilde veertig jaar deel van uit heeft gemaakt”, aldus Jacco Wisman, eigenaar van Eshuis Hoveniers. “Hij heeft een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van ons bedrijf. Direct na militaire dienst kwam hij bij Eshuis Hoveniers in dienst en heeft zich in de loop van de jaren opgewerkt tot een betrouwbare kracht met veel ‘vaste’ klanten. Ook de komende jaren blijft Henk de Wilde nog een gewaardeerde collega en hovenier die graag zijn passie voor groen met u deelt.”

Henk zijn vakmanschap en gevraagde en ongevraagde adviezen worden door veel klanten gewaardeerd. Praktische en klantgerichte oplossingen worden gezocht en in overleg met collega’s en klanten uitgevoerd. Of het nu gaat om kennis van planten, het bestraten van terrassen en opritten of het maken van bouwkundige constructies, Henk de Wilde is van alle markten thuis.

Wij laten u graag kennismaken met het vakmanschap en de service van Henk de Wilde en onze vakkundige collega’s die zich dagelijks inzetten voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Bel voor een vrijblijvende afspraak 0546 862 846.