DOEN 2017: is het gras bij de buren groener?

4 en 5 oktober 2017 vindt in De Weverij op het Indië terrein in Almelo de tweede zakenbeurs DOEN plaats. Het motto van DOEN 2017 is: ‘Ken uw buurman, laat zien wie u bent en wat u doet en kom in contact met collega-ondernemers!’ Ook wij komen graag met ondernemers in gesprek en willen ondernemend Almelo en omstreken nog beter leren kennen. Daarom zijn wij aanwezig met een stand op DOEN. We willen u tijdens de beurs laten zien wie we zijn en wat we voor u als mede-ondernemer kunnen betekenen. En bij ons is het gras altijd groen!

Website DOEN
“Twente heeft een groot potentieel aan ondernemers, verspreid over de diverse steden en bedrijventerreinen. Veel maakindustrie, bouw, transport en logistieke bedrijven, zakelijke dienstverlening, innovatieve bedrijven, hoogwaardige technologie, kennis en opleiding. Kortom: een volledig bedrijfsleven. Wij focussen ons met DOEN het totaalplaatje. Weet wat de buurman doet. Daar is DOEN voor in het leven geroepen. Met elkaar in gesprek komen, om elkaars handel te leren kennen en om te onderzoeken in hoeverre zakendoen met elkaar mogelijk is. Zowel op lokaal niveau als regionaal.” Lees meer op DOEN.biz.

Wij zouden het fijn vinden als we u daar ook mogen ontmoeten. Als standhouder of als bezoeker. Noteer 4 en 5 oktober alvast in uw agenda. De beurs is van 14.00 tot 22.00 uur. Ook ’s avonds kunt u dus terecht. Wij zien jullie graag tijdens DOEN. Tot dan!

Doen 2017: zakenbeurs in Almelo op 4 en 5 oktober